Debenhams -Sun Plaza Mall - din 10 aprilie 2010

Magazinul are o suprafata de 1.000 mp si va comercializa articole pentru femei, barbati si copii.

Odata cu cea mai recenta deschidere, Debenhams este disponibil pentru clienti in Romania si Republica Moldova in Bucuresti – Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Sun Plaza; Constanta – City Park Mall of Constanta; Cluj Napoca – Polus Center; Oradea – Lotus Center; Chisinau – Shopping MallDova.
Reteaua Debenhams acopera o suprafata totala de vanzare de peste 12.000 mp. Brandul a intrat pe piata din Romania in anul 2007.
Divizia Rafar are drepturi de franciza si reprezentare pentru marcile Debenhams, Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Kanz, Pablosky, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bruno Magli, Fratelli Rossetti, Wolford, Burlington, Rockle, Pedro Garcia, Kipling.
Debenhams LTD UK a acordat recent Rafar drepturile de franciza Debenhams pentru inca 11 tari din CEE, in afara celor pentru care semnase contractul in 2006: Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

sursa :  wall-street.ro

3 comentarii:

  1. E O MARCA DAR NU PREA E... PERSONAL NU MI SE PARE O MARCA RENUMITA... UN FEL DE C&A...CULMEA E CA LA C&A SUNT HAINE MULT MAI IEFTINE SI MAI CALITATIVE...ROMANIA ARE O PROBLEMA... SOLDURILE NU SUNT SOLDURI CA AICI IN FRANTA UNDE ITI POTI LUA O PERECHE DE LEVI'S DE LA 100 DE EURO LA 35 LA SOLDURI.
    DECI, DACA VRETI SA VA LUATI HAINE OPTATI PENTRU A VA LUA DIN EUROPA, IN ROMANIA SUNT SI SCUMPE SI DIN SEZONUL TRECUT.AM VAZUT CU OCHII MEI CREDETI-MA...

    RăspundețiȘtergere
  2. La Debenhams in sun plaza orice client
    este tratat ca un hot ,au niste paznici angajati ,ultimii tarani ,de inteles la ce salarii au dar strica imaginea firmei,sa te simti urmarit ca un hot si controlat in geanta,e clar ca nu vei mai intra in acel magazin.
    Eu cel putin am sa merg in mall vitan unde paza mi se pare .

    RăspundețiȘtergere
  3. da asa este paznicii sunt vai maiculita lor,,niste limbrici amarati,poate si asta i una din cauze.ca magazinul este pustiu,nici nu ti vine sa intri,ii mai vezi si pe amaratii aia cum te urmaresc si eventual te cauta si n geanta,ma intrb conducerea magazinului nu realizeaza sa i schimbe pe jegosii aia?

    RăspundețiȘtergere