Din 2012 , un nou complex gigant Pallady Shopping Center- cu Auchan si Decathlon

Suprafata comerciala a Pallady Shopping Center va totaliza peste 100.000 metri patrati, iar in conditiile date, acesta ar putea fi cel mai mare centru comercial din Romania.
De exemplu, cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza, situat in cartierul bucurestean Berceni, care isi deschide portile pe data de 25 februarie, are o suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati. De notat ca Sun Plaza este cu 4.000 de metri patrati mai mare decat AFI Palace Cotroceni, mall-ul inaugurat la sfarsitul anului trecut si care are mai exact 76.000 de metri patrati suprafat inchiriabila.
Mai mult decat atat, reteaua Auchan va construi in cadrul complexului Pallady Shopping Center cel mai mare  din estul Europei, cu o suprafata totala de 30.000 de metri patrati. Pallady Shopping Center va cuprinde pe langa hipermarketul Auchan si o unitate Decathlon.

Concret, proiectul este localizat in sectorul 3, cel mai populat al capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady la numarul 50. In cadrul proiectului va mai fi construit un magazin de bricolaj de 15.000 de metri patrati, unul de mobila si decoratiuni de 25.000 de metri patrati, precum si o galerie comerciala cu peste 110 magazine, totalizand 20.000 de metri patrati (mp).
Principalele magazine vor fi Auchan cu 30.000 mp si Decathlon - cu 7.000 mp. Astfel, suprafata comerciala totalizeaza peste 100.000 mp, iar constructia va incepe in curand, urmand ca primele magazine sa fie deschise in al 2-lea semestru 2012.
Intregul proiect beneficiaza de 800 metri expunere stradala, ceea ce ii confera o foarte buna vizibilitate. Complexul comercial dispune, de asemenea, de 3.000 de locuri de parcare, amplasate atat subteran cat si suprateran, pentru un acces cat mai usor cu masina.
Auchan va avea 20.000 de metri patrati suprafata de vanzare si va fi situat pe doua niveluri - parter si etajul unu. Gama de produse va fi si ea extinsa la 75.000 de articole.
La randul sau, magazinul Decathlon, intins pe o suprafata de 7.000 mp, va oferi clientilor articole dintre cele mai diverse, pentru nu mai putin de 60 de sporturi, printre care: echipamente pentru sporturile de munte - drumetie, escalada, articole pentru sporturi de echipa, pentru sporturi cu racheta, echipamente pentru echitatie, vanatoare, pescuit, fitness si sporturi de oraş - role şi biciclete.
"In acelasi timp, data fiind amplasarea centrului comercial langa autostrada ce duce la mare, vom pune accentul pe sporturile de apa, inot, scufundari, windsurf. De altfel, vom avea o piscina in fata magazinului timp de o luna, in timpul verii, pentru a le permite clientilor nostri sa se bucure gratuit de inot sau scufundari", spune Fabrice Beschu, Director General Decathlon Romania.
Pallady Shopping Center este amplasat intr-o zona foarte usor accesibila atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun - metrou, tramvai si autobuz. Bd. Theodor Pallady este una dintre principalele artere pentru iesirea din Bucuresti si leaga practic capitala de Constanta prin Autostrada Soarelui.
Pentru un acces si mai facil al celor ce vin cu metroul, statia Nicolae Teclu, recent deschisa, va avea acces direct in centrul comercial.
In ceea ce priveste inchirierea spatiilor comerciale din cadrul Pallady Shopping Center, importante branduri din comertul romanesc si international si-au aratat interesul si se afla in negocieri avansate. Printre cei mai cunoscuti viitori chiriasi se numara Deichmann, Burger King, KFC, McDonalds, Takko, New Yorker, Sprider, Cache Cache, Pet Center, Tina R, Jysk, Starbucks, Marks and Spencer, Forever 18 si Diverta.
In curand vor fi facute publice si numele magazinului de bricolaj si al celui de mobila, care, impreuna cu ancorele deja anuntate, vor face din Pallady Shopping Center unul dintre cele mai importante parcuri de retail din Romania, au mai spus dezvoltatorii.

sursa : http://www.incont.ro

6 comentarii:

  1. De unde stii de Deichmann ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sursa este www.incont.ro
    De ei stiu din din Germania, Austria si Ungaria.

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte bine ca au deschis si in zona asta...pana in Militari faceam atat de mult.
    http://www.orasulm.eu/locuri/Decathlon_Pallady_235

    RăspundețiȘtergere
  4. buna ziuoa am-i vace deosebita placere sa aud ca se va construi ce mai mare centru comercial auchan dealfel si decathlon cu 7000 mp e inpresionant da nu sti daca va fi asa vanzare maiales ca puterea de cumparare a scazut dramatic rau detot din anu 2010 decund cu criza da sperem ca economia se va pune pe picioare bafata crupului auchan romania si dl direc auchan grup jereea miie si fiului sau sa duca compania mai departe sa o tina pe picioare an armatori 50 da ani mult succesuri an vanzari si cu o cifra de afaceri de peste 10000000 an aurmatori 50 de ani si un numar de clinti ca mai mare la 5000 pe zi succesuri numai bine an noul an ce vine 2012.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista acolo un magazin cu saltele si lucruri pentru casa
    Stiti cum se numeste?

    RăspundețiȘtergere