Din 7 decembrie 2010 - Decathlon in Grand Arena Berceni

Din 7 decembrie 2010 se deschide in nou magazin Decathlon in centrul comercial Grand Arena Berceni. In zona se poate ajunge cu autobuzele 313,312,232 ; cu troleul 76 din Piata Unirii, precum si cu autobuzele 141,102.
Decathlon este cel mai mare retailer de articole sportive din Europa si oferă peste 5000 de articole sportive, reprezentând 60 de sporturi.
Interesant este ca magazinele organizeaza evenimente pentru posesorii cardurilor de fidelitate si nu numai precum si cel care a avut loc ieri 25 noiembrie , cand au avut loc concursuri de tenis de masa clasic, tenis de masa pe suprafata mica, minigolf, golf, baschet, fotbal -suturi la poarta in puncte fixe,jonlerii cu mingea de fotbal, proba de vasle, bicicleta, proba de slalom cu trotineta,darts,alergare cu saritura garduri .Pentru ca sa castigi premii trebuia sa treci de toate aceste probe unde trebuia sa acumulezi cat mai multe puncte. Castigatorul era desemnat cel care reusea sa acumuleze cele mai multe puncte.O alta posbilitate de castig este participarea la tombole in cadrul magazinului la astfel de evenimente.


Sursa : www.decathlon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu