Statiunea Neptun-Olimp redescoperita -vara 2012

Am fost in aceasta vara in statiunea Neptun-Olimp unde am redescoperit aceasta statiune cam uitata in urma altor statiuni mult mai promovate de la Marea Neagra.
Asa cum stiam aceasta zona Neptun-Olimp are un farmec aparte deoarece pe langa mare exista o faleza mai inalta in zona dinspre Olimp , mai multe zone de umbra, cu multi copaci si chiar o padure in apropiere care fac ca pe timpul verii sederea sa fie mult mai placuta.



 Am gasit curatenie , multe localuri si hoteluri noi deschise.
Exista foarte multe hoteluri vechi care nu au mai fost modernizate si care multe au tarife simbolice de 80-100 lei /camera in plin sezon (cum ar fi Hotel Craiova ), dar si hoteluri care altadata erau plini de straini si care partial au fost moderinzate (cum ar fi hotel Amfiteatru si hotel Belvedere din Olimp) unde baile au fost renovate si camerele sunt dotate cu aer conditionat si au o vedere superba la mare(un sejur de 6 zile este in jur de 800 le/camera /mic dejun pentru 2 persoane ) am mai gasit un hotel modernizat 2D in Neptun cu dotari de SPA.
Din Olimp exista minicar care traverseaza statiunile Neptun,Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn pentru numai 5 lei / bilet.
Daca doriti sa ajungeti din Olimp la Mangalia sau invers se poate ajunge si cu microbuzul pentru 3 lei/bilet.
Din statiunea Neptun se pot inchiria biciclete pentru 15 lei/ora sau 20 lei/ora in functie de locul de unde inchiriati.
In zona Olimp pe terasa hotelului Amfiteatru seara exista prestatii live ale unor formatii de muzica usoara ce canta multa muzica de calitate de toate genurile, iar mancarea la restaurantul hotelului Amfiteatru este preturi foarte bune si de calitate.


 Daca vreti sa vedeti o terasa in mijlocul naturii puteti merge la Ciresica unde veti avea ocazia sa ii vedeti pe viu pe Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Rusu si alte nume sonore dar unde preturile sunt un pic mai piperate.
Foarte frumos este sa luati masa la pranz la unul din cantinele/resturante de pe plaja gen terasa Delfinul foarte frumos renovata.
Seara este foarte frumoasa plimbarea pe faleza inalta dinspre Olimp unde se poate respira aerul proaspat cu influente marine.
Recomand celor care vor sa aiba niste zile frumoase si mai linistite statiunea Neptun-Olimp.


Rezervari aici :
CAZARE HOTEL AMFITEATRU OLIMP

3 comentarii:

  1. Eu nu am mai auzit nici un amic sa-mi zica ca a fost in Olimp sau Neptun. Toti se duc in Mamaia, Costinesti sau Eforie Nord. Tineretul evita aceste statiuni din cauza cluburilor si teraselor care sunt in numar mult mai mic in comparatie cu alte statiuni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa stiti ca este cea mai curata statiune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este statiunea mea preferata pentru ca sunt foarte organizate locurile de pe plaja.

    RăspundețiȘtergere