TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI 31 MARTIE-3 APRILIE 2011-ROMEXPO

Targul de Turism al Romaniei, aniverseaza cea de-a XXV-a editie printr-o serie de manifestari in premiera. TTR primavara 2011 reuneste un numar de peste 150 de firme din 21 de tari, pe o suprafata de peste 5000 mp, cu un grad de internationalizare de aproape 50%.

Sunt prezentate destinatiile pentru vacanta de vara, de catre autoritatile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, agentii de turism, hoteluri si pensiuni. De asemenea, vor fi organizate standuri de promovare turistica de catre ambasade acreditate la Bucuresti: Cehia, Croatia, Bulgaria, Cipru, Chile, Emiratele Arabe Unite, Italia, Iran, Macedonia, Mexic, Peru, Serbia, Slovacia, Slovenia. Ofertele prezentate la targ vor beneficia de reduceri de pana la 20%. O serie de manifestari conexe, unele in premiera pentru Romania, pe care organizatorii le-au pregatit special pentru a aniversa cea de-a XXV-a editie, prezinta publicului larg si publicului specialist o noua perspectiva a Romaniei si a turismului romanesc.

Cât alocă românii pentru concedii în 2011

Cele mai căutate, dar şi promovate oferte în 2011 continuă să fie cele cu destinaţii clasice, precum Turcia, Grecia şi Bulgaria. În cazul Greciei, eliminarea taxei de aeroport a făcut ca ofertele să devină cu până la 20% mai ieftine faţă de anul trecut.

Ca buget, vizitatorii târgului au în plan alocarea unor sume cuprinse între 400 şi 550 de euro de persoană, cei mai mulţi dintre ei fiind interesaţi de achiziţionarea unor pachete de tip charter cu mesele incluse. O pondere mare o au şi cei care aleg vacanţe ieftine, cum sunt cele pe litoralul bulgăresc, unde preţurile pentru un sejur pornesc de la 150 de euro.

Egiptul, ţară unde turismul a fost puternic afectat de recentele evenimente sociale, face eforturi susţinute pentru a reintra în topul destinaţiilor de vacanţă. Concret, ofertele pentru această ţară sunt cu 15-25% mai ieftine faţă de anul trecut.
Sursa : TARGUL DE TURISM
evz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu