Follow by Email

Primul magazin al celor de la H&M pe 25 martie 2011,ora 11 in AFI COTROCENI si al doilea pe 26 martie 2011 in UNIREA SHOPING CENTER

Retailerul suedez H&M isi va deschide primele doua magazine pe 25, respectiv 26 martie, in Bucuresti. Si pentru ca venirea suedezilor a fost indelung asteptata de pasionatii de shopping, preturile camasilor si rochiiilor vandute de retailer vor avea preturi ce incep de la 39 de lei. Mai mult, daca te numeri printre primii 100 de clienti ai magazinelor vei primi un card cadou de 80 de lei.

Deocamdata, pregatirile pentru deschidere sunt in toi, iar reprezentantii retailerului au facut deja publice preturile hainelor intr-un mod original: le-au expus chiar la intrarea in viitorul magazin.
Astfel, rochiile lungi si vaporoase de vara, blugii si pantalonii de femei vor costa 89 de lei. Nu sunt ocoliti nici barbatii, o camasa costa 39 de lei, la fel ca o bluza pentru femei din colectia de vara. In acelasi timp, o camasa pentru femei are un pret mai mare, 59 de lei. Daca ai nevoie de o jacheta, una de la H&M costa 129 de lei.
Asa ca, in trei saptamani, vei putea achizitiona haine in stilul anilor '70, in culori vii si materiale diverse, de la bumbac la unele vaporoase precum matase.
Carduri pentru clienti
Poti sa-ti iei un card cadou de la orice casa din unitatile H&M si sa il incarci cu o suma de pana la 250 de lei. Ulterior, il poti folosi la cumparaturi timp de un an.
Si asta nu e tot. Spre deosebire de rivalii Zara, care desi sunt de cativa ani pe piata locala si abia recent au fost tentati de puterea de cumparare a provinciei, cei de la H&M au planuri mari.
Vor deschide magazine in Polus Center din Constanta, in mall-urile detinute de Iulian Dascalu in Iasi, Timisoara si Cluj, precum si in Brasov. Se speculeaza chiar ca vor ajunge si in Craiova.
Chiar si asa lupta cu eternii rivali de la Inditex, proprietarii Zara, Berska, Massimo Dutti sau Stradivarius este departe de a se fi terminat. Acestia au deschis, pana in toamna anului trecut, 41 de unitati in intreaga tara.
Celelalte magazine H&M se vor deschide astfel :
Baneasa Shopping City - 31 martie
Plaza Romania - 8 aprilie
Bucuresti Mall - 15 aprilie
Unirea Shopping Center Brasov - 29 aprilie

Sursa : INCONT.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu