Rapid - Steaua , azi , ora 20,30, stadion Giulesti

Derbiul etapei a XIV-a din Liga 1 se disputa in Giulesti, acolo unde Rapid si Steaua se vor duela de la ora 20.30. Gazdele vor un succes pentru a ramane aproape de liderul Otelul, in timp ce ros-albastrii sunt condamnati sa invinga pentru a mai avea sanse la titlu. "Va fi greu sa se mai repete scorul din returul editiei precedente de campionat, dar speram sa facem un joc bun si sa nu pierdem. Dupa fiecare meci ne uitam in clasament, trebuie sa vedem daca ne putem indeplini obiectivul, de aceea fiecare punct este extrem de important. Steaua joaca bine, are fotbalisti valorosi in lot, nu are cum sa fie o partida facila" -  Marius Sumudica, antrenor Rapid.
"Rapid e o echipa buna, care practica un fotbal placut, spectaculos, are 25 de puncte, deci nu va fi deloc usor. Noi speram sa scoatem maximum din aceste doua jocuri cu giulestenii. Va fi mai greu cu Rapid decat cu Utrecht, sper ca si jucatorii sa inteleaga asta" - Marius Lacatus, antrenor Steaua.

Echipe probabile:
Rapid: Bornescu - Costa, Marcos Antonio, Marius Constantin, Bozovic - Roman, Lazar, Spadacio, Cesinha - Herea, Cassio. Antrenor: Marius Sumudica

Rezerve: Straton, Glauber, Ezequias, Cesinha, Stefan Grigorie, Nicolae Grigore, Sburlea, Frunza.

Accidentat: Dani Coman
Suspendat: Rui Duarte

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Ricardo, Bicfalvi - Szekely, Bogdan Stancu, Cristi Tanase –  Romeo Surdu. Antrenor: Marius Lacatus

Rezerve: Lungu, Galamaz, Radut, Angelov, Brandan, Matei, Bilasco, Kapetanos

Accidentati: Eder Bonfim, Iulian Apostol
Incert: Emeghara
Suspendat: Nicolita

Mai jos gasiti o lista cu site-urile care retransmit meciul live prin diverse tehnologii cum ar fi sopcast, direct streaming etc : www.meciurionline.eu ; www.Digi-SportsTV.com ; www.myp2p.eu ; www.oltenita9.eu ; www.digisport.org .De mentionat ca majoritatea se deschid la folosirea Internet Explorer .


sursa : HOTNEWS
           FCSTEAUA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu