Azi ,Cupa Romaniei : 20:45 Dinamo - Universitatea Craiova, ProTv si 17:00 FC Brasov - FC Timisoara, sport.ro

Cupa Romaniei, sferturi de finala (miercuri):

17:00 FC Brasov - FC Timisoara, sport.ro

Brigada de arbitri: Alexandru Deaconu; Eugen Sebastian Gheorghe, Radu Adrian Ghinguleac

Cosmin Contra, antrenor FC Timisoara: "Brasovul este o echipa agresiva, bine organizata, care iti poate crea probleme daca o lasi. Mergem cu gandul de a ne califica, pentru a ramane in grafic si in Cupa Romaniei. Am incredere ca ne vom califica in semifinalele Cupei. Ma astept la un meci foarte greu din toate punctele de vedere. In Cupa nu exista scor egal. Sunt meciuri pasionante, echipele mici intotdeauna produc surprize, mereu isi doresc sa ajunga sus. In patru partide, poti ajunge in finala. De aceea, meciurile sunt disputate si foarte grele".

Daniel Isaila, antrenor FC Brasov: "Meciul cu Timisoara o sa-l tratam cu respect si vom da totul pentru calificare. Ramane de vazut daca vom si putea. Va fi un meci foarte greu si cu siguranta nu se compara cu cel de campionat. Sper insa ca baietii sa se mobilizeze foarte bine si sa trataze partida cu maxima responsabilitate".


Rezultatele din Cupa:

Saisprezecimi:

Chimia Brazi - FC Brasov 0-1
Juventus Bucuresti - FC Timisoara

Optimi:

FC Brasov - Universitatea cluj 2-1
FC Timisoara - Vointa Sibiu 4-3

Pretul biletelor pentru meciul FC Brasov - FC Timisoara : 15 lei la peluza, 15 lei la tribuna a II a, 15 lei la tribuna I ; 30 lei la sectoarele S si T ; 100 lei la fotolii .



20:45 Dinamo - Universitatea Craiova, ProTv

Brigada de arbitri: George Robert Dumitru; Cristian Nica, Eduard Dumitrescu

Victor Piturca, antrenor Craiova: "Dinamo are prima sansa, pentru ca are si lotul mai bun, dar si avantajul propriului teren. Ori trebuia jucat pe teren neutru, ori in dubla mansa. Ne gandim si la penalty-uri, cum sa nu, dar vom vedea daca se va ajunge pana acolo. Vom merge sa ne jucam sansa. Calificarea in semifinale ar insemna salvarea acestui sezon si am putea sa ne declaram multumiti".

Ioan Andone, antrenor Dinamo: "Trebuie sa batem. Indiferent daca in 90 de minute sau dupa penalty-uri. O sa fie un meci deschis, sper ca Dinamo sa arate fata buna de data aceasta".

Gabriel Torje, mjlocas Dinamo: "Meciul cu Universitatea este un derby pentru ca ei ne urasc pe noi. Indiferent cum, dupa prelungiri sau la 11 metri, trebuie sa castigam si sa ne calificam. O victorie in Cupa ne-ar da incredere si pentru meciul care urmeaza in campionat tot cu Universitatea Craiova. Eu as vrea o victorie si in Cupa si in campionat. Universitatea are o echipa buna, cu jucatori tineri si un antrenor valoros. Speram sa ne sustina suporterii si sa castigam".

Rezultatele din Cupa:

Saisprezecimi:

Dinamo - Ceahlaul Piatra Neamt 2-0
Universitatea Craiova - Minerul Lupeni 5-0

Optimi:

Dinamo Bucuresti - ALRO Slatina 3-1
Pandurii Targu Jiu - Universitatea Craiova 0-2

Pretul biletelor este de : 10 lei la peluze ; 20lei descoperit , 35 lei acoperit ,50lei  la tribuna 2 ; 25 lei,35 lei si 60 lei tribuna 0 si 120 lei la tribuna VIP.

Sursa : HOTNEWS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu