Târgului de Turism al României -21-24 octombrie -la complexul Romexpo din Bucureşti

Târgul de Turism al României, care se desfăşoară în aceste zile în Bucureşti, are oferte pentru orice fel de buget, cu preţuri care încep chiar şi de la 30 de euro de persoană pe zi. Cele mai căutate destinaţii continuă să fie cele din România, Bulgaria şi Austria. Totuşi, vizitatorii târgului par să fie tot mai interesaţi şi de Turcia şi Cipru.
Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în perioada 21-24 octombrie la complexul Romexpo din Bucureşti, reuneşte peste 140 de companii de profil. Majoritatea ofertelor, aşa cum era de aşteptat, se adresează celor aflaţi în căutarea unei destinaţii pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă.
ROMEXPO are placerea de a va invita la o plimbare gratuita cu autobuzul Double Decker Bus, sa vizitati Targul de Turism al Romaniei editia de toamna 2010 ce se desfasoara in Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul 1. Autobuzul realizeaza curse dus intors in perioada 21 – 23 octombrie intre orele 11.00 si 15.00 pe traseul Piata Romana – Piata Victoriei – Piata Presei Libere – Romexpo.
Alte mijloace de transport la Romexepo : metrou Aviatorilor, autobuzele : 330,131,335,331 ; tramvaiul 41

Sursa ADEVARUL
         TARGUL DE TURISM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu