Presa italiana, despre Steaua-Napoli

Publicatiile din Italia n-au trecut cu vederea meciul pe care SSC Napoli il va juca joi seara la Bucuresti, cu Steaua, in Grupa K a Europa League.
Iata ce scriu cotidienele din Peninsula despre meciul Steaua - Napoli:

"In aceasta seara la Bucuresti, unde "azzurri" joaca impotriva Stelei, giuvaerul lui Laurentis (n.r. presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis) cauta golul cu numarul 50 in cariera sa de profesionist", scrie Corriere dello Sport, facand referire la mijlocasul slovac Marek Hamsik (foto).

"Napoli nu intentioneaza sa joace cu nasul pe sus la Bucuresti", noteaza Gazzetta dello Sport

In schimb, Napoli News anunta ca fosta trupa a lui Maradona va folosi o echipa experimentala: "Fara discutii, Europa League are farmecul ei, dar campionatul e mult mai important astfel ca Mazzari (n.r. tehnicianul lui Napoli) va odihni mai multi jucatori importanti la Bucuresti".

Intalnirea dintre Steaua si Napoli, din cadrul etapei a doua a Grupei K a Europa League, va avea loc joi seara, de la ora 20:00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

sursa : http://www.ziare.com/steaua/stiri-steaua/presa-italiana-despre-steaua-napoli-1045397

Un comentariu:

  1. De multe ori acuzam arbitrajul de la noi..e parfum pe langa jegosul asta de Marcin Borski si totusi cei de la UEFA parca-s chiori la asemenea gafe facute de acesti amnezici de arbitri!

    RăspundețiȘtergere