Guns N’ Roses va concerta pentru prima oara în România la complexul Romexpo din Bucureşti.

Marţi, 21 septembrie 2010, ora 19:00, trupa Guns N’ Roses va concerta pentru prima oara în România la complexul Romexpo din Bucureşti.
În deschidere va concerta trupa canadiană de rock’n'roll, Danko Jones.
Guns N’ Roses, (abreviată ca GN’R) este o formaţie americană de hard rock, formată în Los Angeles, California în 1985, având vândute un număr estimat la 90 milioane albume în lume. Numele formaţiei provine din unirea a două grupuri foarte importante de la Hollywood, L.A Guns şi Hollywood Rose.
De-a lungul anilor, Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album al trupei a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.
Trupa este cunoscută pentru piese precum: “Sweet Child O’Mine”, “Knocking On Heaven’s Door”, “Don’t Cry”, “Since I Don’t Have You” sau “November Rain”.
Componenţa actuală este formată din: vocalistul Axl Rose, chitariştii Ron “Bumblefoot” Thal şi DJ Ashba, chitaristul Richard Fortus, la chitară bass Tommy Stinson, la keyboard Dizzy Reed şi Chris Pitman şi la tobe Frank Ferrer.

sursa : http://www.iconcert.ro/concert-guns-n-roses-la-bucuresti.html

2 comentarii:

  1. e doar o fantoma. trupa asta e moarta de ani de zile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu ca din formatia veche nu mai e decat solistul. Fara Slash formatia si-a cam pierdut din farnec. Oricum si asa eu zic ca a fost frumos ca a venit in Romania , macar si pentru nostalgici.Muzica semana oricum .Pacat ca a aparut pe scena dupa 2 ore , mai ales pe criza asta cand multi de abia mai ajung la concerte.

    RăspundețiȘtergere