Targul de turism de la Romexpo 25-28 martie 2010

Touroperatorii prezenti la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura in perioada 25-28 martie la Romexpo, ofera reduceri de pana la 20% daca biletul este cumparat in programul "early booking", printre cele mai solicitate destinatii de vacanta fiind Grecia, Turcia si Bulgaria.
Astfel, agentia de turism Christian Tour ofera reduceri de pana la 20% in functie de locatia aleasa si perioada de petrecere a vacantei. Printre serviciile agentiei se numara si transferul de la aeroport la hotel, dar si gratuitati si reduceri pentru copii.
Pentru o vacanta in Grecia, reducerile agentiei merg pana la 15%, in functie de perioada in care turistul cumpara biletul. Astfel, un sejur all inclusive, cu sapte nopti cazare la un hotel de trei stele in Insulele Creta, Halkidiki, Corfu sau Rodos, incluzand transportul cu avionul, poate costa de la 199 euro/persoana si pana la 499 euro, in functie de perioada aleasa.
Pentru Turcia, reducerile facute de Christian Tour ajung la 20%, insa acestea depind de mijlocul de transport si de perioada in care biletul este achizitionat prin early booking. Astfel, pentru un sejur all inclusive de sapte nopti in Kusadasi, Bodrum sau Antalya, la un hotel de patru stele, turistul poate plati de la 249 euro/persoana pana la 726 euro.
In ceea ce priveste Agentia Eximtur, aceasta ofera sejururi de sapte nopti in Grecia, cu micul dejun inclus, la hoteluri de trei stele, cu preturi pornind de la 139 euro/persoana si pana la 279 euro. Pentru vacantele din Bulgaria, agentia ofera reduceri de pana la 20% pentru rezervarile facute si achitate integral pana la 30 aprilie. O camera dubla la un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur poate costa intre 26 si 93 euro/noapte. In ceea ce priveste Turcia, o camera dubla la all inclusive, la un hotel de patru stele, poate costa intre 41 si 90 euro/noapte.
De asemenea, Agentia de turism Alibaba Tour ofera sejururi in diferite statiuni din Turcia, precum Kusadasi, Bodrum, Marmaris sau Antalya, la hoteluri de trei, patru si cinci stele, cu servicii all inclusive, ce pornesc de la 357 euro/persoana si pot ajunge pana la 860 euro.
La randul sau, Agentia de turism Kusadasi organizeaza sejururi in regim all inclusive si in Bulgaria si Grecia, la hoteluri de patru si cinci stele, care pot costa de la 343 euro/persoana la 556 euro.
Pentru turistii care aleg sa-si petreaca vacanta in Romania, in statiunile balneare, acestia au la dispozitie programele "Hai la bai!", "Decada balneara" sau "O saptamana de refacere in statiunile balneare". Prin acestea, pot fi achizitionate bilete la tarife speciale, in statiuni precum Amara, Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Eforie, Govora, Lacu Sarat (Braila), Moneasa, Pucioasa, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Sangeorz-Bai, Sinaia, Vatra Dornei, Turda.
Astfel, Programul "Hai la bai!" este valabil intre 1 iulie si 31 august, iar pentru sase nopti de cazare, sase zile la pensiune completa, minimum cinci zile tratament, un bilet costa 575 lei/persoana, la hotel de 2 stele, si 690 lei/persoana la hotel de 3 stele. Prin "Decada balneara" pot fi achizitionate bilete cu 650 lei sau 750 lei/persoana, la hoteluri de doua si respectiv 3 stele, in care este inclus un sejur de zece zile, din care noua nopti cazare cu pensiune completa si doua proceduri pe zi. Cel de-al treilea program, "O saptamana de refacere in statiunile balneare" asigura sejururi de sapte zile, cu sase nopti cazare, mic dejun si doua proceduri pe zi, la 270 lei/persoana, in hoteluri de 2 stele si de 330 lei/persoana, in hoteluri de 3 stele.

sursa :  bancnews.eo
            newsin.ro

Un comentariu:

  1. Legat de articolul de mai sus, eu am gasit cazare la Baile Herculane cu ajutorul siteul http://www.rotouring.com si mai stiu un site care compara preturile la toate hotelurile din Baile Herculane http://www.nabooko.com

    RăspundețiȘtergere