Urziceniul, incearca totul cu Liverpool

Urziceniul, incearca totul cu Liverpool
La 5 ani si o zi de la marele meci Steaua - Valencia, stadionul din Ghencea va gazdui un alt meci care poate fi un nou punct de turnura in fotbalul romanesc. Unirea Urziceni are nevoie de o victorie cel putin cu 2-0 pentru a se califica in optimile Ligii Europa in dauna lui Liverpool, iar baietii lui Ronny Levy sustin ca acest lucru este posibil.
Sprijinul celor 20 de mii de spectatori care vor fi joi seara in Ghencea le-a dat aripi campionilor. Ronny Levy a pregatit, in ultimele zile, o tactica pentru o victorie cu 1-0, care ar duce meciul in prelungiri. Scenariul ar fi asemanator cu cel din meciul Steaua - Valencia, disputat pe 24 februarie 2005, cand echipa lui MM Stoica de la acea vreme s-a calificat in fata detinatoarei trofeului.
Totusi, daca se va ajunge la penaltiuri, asa cum s-a intamplat impotriva Valenciei, istoria este de partea cormoranilor. Liverpool s-a aflat de trei ori in aceasta situatie in cupele europene si de fiecare data a reusit sa se impuna.
Stadionul Stelei este ca un talisman pentru Unirea Urziceni. In cele trei meciuri disputate in Liga Campionilor, Urziceniul nu a simtit gustul infrangerii, obtinand o victorie si doua rezultate de egalitate.
Tehnicianul campioanei a afirmat ca tactica din meciul tur nu se va schimba prea mult, mentionand ca elevii sai isi propun sa "atace inteligent".
Ronny Levay nu-l va avea la dispozitie pe argentinianul Pablo Brandan, suspendat dupa un cartonas galben vazut in prima mansa de pe Anfield Road. Iulian Apostol, Bilasco, Galamaz si Ricardo Gomez sunt si ei in pericol de suspendare, daca vor incasa un galben in aceasta seara.
Echipe probabile
Urziceni:Arlauskis – Maftei, Galamaz, B.Fernandes, Brandan – S.Frunza, S.Paraschiv, I.Apostol, Onofras, Paduretu – Bilasco.
Liverpool:Reina – Carragher, Skrtel, Agger, Riera – Mascherano, Aquilani – F.Aurelio, Gerrard, Kuyt – N’gog.
Partida dintre Unirea Urziceni si Liverpool se va disputa de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro. In tur englezii s-au impus cu 1-0.

sursa : www.onlinesport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu