Bowling, fotbal de masa, Wii si alte peripetii...

Sambata dupa-amiaza impreuna cu niste prieteni am ajuns la City Mall la bowling, unde parea ca pretul trebuie sa fie mai mic fata de alte mall-uri. Deziluzie ! Pretul era ca peste tot la inchiriere , instalatia era second hand, monitorul pe care erau afisate punctele s-a inchis dupa 2-3 minute de la incepera jocului, noroc ca mai aveam un monitor mai mic acolo unde se seteaza jucatorii, ca altfel incepeam sa ne notam pe foi. Jocul s-a intrerupt de mai multe ori , ca doar asa e in Romania, binenteles instalatia de bowling era uzata .La achitarea sumei de plata, care se facea la sfarsit, casierul ne cerea 63 lei pentru o ora, cand noi stiam ca este 60 lei/ora. Problema este ca el a cronometrat dupa ceasul de la pupitrul lui care arata 1 ora si 3 min, in timp ce la noi pe pupitru scria 58 minute jucate. Sa fie oare chiar asa de mare jecmaneala pe la noi? Cert este ca noroc ca ne-am uitat pe pupitrul nostru , ca alfel descopeream ca si la bowling trebuie dat bacsis.
Sincer dupa ce am vazut am vrut sa plec de acolo, dar prietenii au insistat sa jucam si un fotbal de masa, asa ca zis si facut, ceea ce m-a inveselit , pentru ca jucasem prima oara la acel aparat si e foarte antrenant. Va recomand !
Seara s-a incheiat cu o vizita la niste prieteni, la o zi de nastere, unde am aviut ocazia sa joc pe instalatia de WII un joc de tenis. Acest sistem WII este fantastic , provenit cred ca din Japonia si presupune simularea unui joc de tenis adevarat (ca exemplu ) , se poate juca in 2 , in 4 jucatori , de preferat intr-o camera mare, proiectat pe perete.Este ca si cum ai juca in realitate ! E senzational ! http://wii.com/

Un comentariu: